Valentijnsactie: nu bij elke boeking gratis 1 uur extra! Geldig tot 14 februari.
Volg ons op

Foto props

Maak jouw content nog wat specialer en interactiever door foto props toe te voegen in het thema van jouw feest. Ontdek de mogelijkheden.

Maak het nóg leuker met onze foto props!

Ontdek de voordelen van onze attributen:

Onze basis props passen binnen elk feest: van bruiloften tot verjaardagsfeesten. Met onze basis props weet je zeker dat je goed zit!
Onze digitale props zijn zeer geschikt voor onze photobooths. Wist je trouwens dat onze photobooths compleet duurzaam zijn?
Heb je een specifieke wens? Op jouw aanvraag gaan we op zoek naar gepersonaliseerde props, speciaal voor jouw feest, evenement of bruiloft.

Attributen die passen bij het thema

We zullen samen met jou het pakket bepalen dat aansluit op jouw thema of sfeer. Denk aan een bruiloft, zakelijk feest, verjaardagsfeest of ander evenement. In overleg kunnen we ook een geheel nieuw pakket samenstellen.

Digitale maskers

Op social media zijn ze helemaal trendy: maskers! Tover het gezicht van je gasten om in die van een leeuw, een aap of een ander dier. Dit is erg leuk voor thema feestjes, of voor een grappige wending aan je bruiloft.

Je reserveert al een photobooth vanaf €321

Boek vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth graag boeken voor jouw evenement, bruiloft of feest? Bekijk de beschikbare data via ons online boekingssysteem.

Heb je een vraag over de photobooth of wil je meer informatie?