Valentijnsactie: nu bij elke boeking gratis 1 uur extra! Geldig tot 14 februari.
Volg ons op

Merkactivatie

Organiseer je een zakelijk feest en wil je graag jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Maak dan gebruik van onze online en offline reclame uitingen!

Eigen huisstijl
Personaliseer de photobooth en de content geheel in jouw eigen huisstijl.
Inclusief bezorging
Wij bezorgen door heel Nederland en in België. Inclusief installatie.
Onbeperkt foto's maken
Geniet van onbeperkte foto’s en onbeperkt printen tijdens de boekingsperiode.

Deel een blijvende herinnering!

Laat je bezoekers online foto’s delen of laat ze gelijk printen in jouw huisstijl.

Verzamel gegevens van jouw bezoekers, zoals e-mailadressen en telefoonnummers.
Voeg een korte enquête toe voordat gebruikers de foto's kunnen downloaden.
SMS of e-mail teksten kun je volledig aanpassen naar jouw wensen.
Alle content slaan we op in een online foto album. Pas het album aan naar jouw huisstijl of voeg social media links toe.

Een blijvende herinnering

Print een blijvende herinnering voor al je bezoekers. De prints kunnen we helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf ontwerpen.

Digitaal delen

Deel je foto, video, GIF of boomerang direct met jouw gasten door middel van een gratis SMS, e-mail of het scannen van een QR-code. Zo kun je de mooie herinneringen aan jouw evenement of feest ook delen via social media in jouw huisstijl.

Volledig personaliseerbaar

Onze photobooth kunnen we geheel in de huisstijl van jouw bedrijf maken. Zo kunnen we het startscherm aanpassen met jouw logo en kleuren. Ook kunnen we het led-paneel aanpassen zodat het geheel opgaat in de huisstijl van jouw bedrijf.

Verzamel gegevens

Verzamel gegevens als e-mail adressen en telefoonnummers die later weer gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden. Gegevens worden volgens de AVG normen verzameld en gebruikers krijgen voor het gebruik van de photobooth een disclaimer pop-up.

Real-time statistieken

Onze photobooth houdt real-time alle acties van de gebruikers bij. Deze gegevens kunnen we altijd met je delen voor real-time inzage. Ook zijn deze gegevens interessant voor vervolg boekingen.

Onderzoek je bezoekers

Laat je bezoekers eerst antwoord geven op een aantal vragen voordat zij de gemaakte foto kunnen downloaden. Hiermee verzamel je gegevens van jouw publiek. Je kunt een ongelimiteerd aantal onderzoeksvragen instellen, alhoewel we maximaal 2 vragen adviseren.

Je reserveert al een photobooth vanaf €321

Boek vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth graag boeken voor jouw evenement, bruiloft of feest? Bekijk de beschikbare data via ons online boekingssysteem.