Volg ons op

Personalisatie

Onze photobooth is volledig aan te passen aan jouw wensen en thema’s. Ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement, bruiloft of feest.

Image link

Eigen startscherm

Wij personaliseren het startscherm met jullie namen, datum of in de huisstijl van het bedrijf. Daag je gasten uit tot een creatieve uitspatting en maak een unieke foto, video, GIF of boomerang!

Print ontwerpen

De fotoprints voorzien personaliseren we naar wens. Zo kunnen we de naam van het feest, de (trouw)datum of de namen van de organisatoren afdrukken. Geheel in eigen stijl. Jij bepaalt!
Image link
Image link

Ledverlichting

De photobooth heeft meerdere LED licht effecten waarvan er altijd wel een aansluit op het thema van jouw evenement. Extra opvallend met verschillende kleuren, of juist rustig zonder effect. We zoeken graag een passend effect voor je uit!

Online fotoalbum

Het online fotoalbum voorzien we van de namen van de organisatoren en eventueel andere gegevens, zoals naam van het feest en de (trouw)datum. Ben je een zakelijke klant? Dan kunnen we dit helemaal aanpassen naar jouw huisstijl.
Image link

Reserveer al een photobooth vanaf €425

Boek vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth graag boeken voor jouw evenement, bruiloft of feest? Bekijk de beschikbare data via ons online boekingssysteem.
Whatsapp openen
1
💬 Kunnen we je helpen?
Hoi! 👋
Kunnen we je helpen?