Volg ons op

Antwoord op veelgestelde vragen

Contact opnemen Ontdek onze booth

Algemene vragen

Antwoord op veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Ja, maar de photobooth moet wel overdekt staan en op een verharde ondergrond. I.v.m. fel zonlicht en oververhitting adviseren we het gebruik van een overkapping zoals een tent. Zorg altijd voor een mogelijkheid tot het verplaatsen naar een binnen locatie bij slecht weer.

Uiteraard is onze photobooth langer te huren. Voor het huren van onze photobooth voor meerdere dagen maken we graag een offerte op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vooraf aan de boeking hebben we contact over jouw wensen, foto kaders en overige gekozen opties. Daarnaast moet er een aangewezen plek op locatie gekozen worden waar wij de photobooth kunnen opzetten. Zorg voor een minimaal oppervlak van 3m2. Houd ook rekening met een stroompunt dat bereikbaar is met maximaal 2 meter kabel. Wij nemen geen verlengsnoeren mee.

Bij al onze pakketten komt een medewerker van 321Klik de photobooth installeren. Voor eventuele technische storingen zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar. Indien noodzakelijk en in de buurt komen we langs op locatie om storingen te verhelpen.

Er dient altijd een aanbetaling voldaan te worden van €65 om de reservering te garanderen. Het resterend bedrag dient 14 dagen voor datum van de reservering betaald te worden. Dit kan via overschrijving of eenvoudig via iDeal in het klantenportaal.

Onze photobooth

Antwoord op veelgestelde vragen over onze photobooth

Ja met onze photobooth kun je ook video’s opnemen, tot wel 30 seconden lang! Laat je gasten een videofelicitatie inspreken, om ze vervolgens een paar uur later de polonaise te zien doen. De videofunctie zit standaard bij elk pakket inbegrepen.

Onze photobooth maakt de mooiste foto’s tot 4 a 6 mensen tegelijk. Een grotere groep mensen betekend meer afstand van de photobooth, wat als resultaat een minder goed belichte foto oplevert.

Alle gemaakte beelden kunnen worden gedeeld via een gratis SMS of e-mail. De standaard SMS teksten kunnen naar wens gepersonaliseerd worden.

De gemaakte beelden worden geüpload naar je online fotoalbum. Achteraf verzamelen we alle beelden en sturen we je een link naar het fotoalbum, dit kun je weer eenvoudig delen met je gasten / collega’s. Ook sturen we een link toe om alle gemaakte beelden eenvoudig te downloaden.

Voor een bruiloft raden we altijd aan om de photobooth te plaatsen na het diner of tijdens het feest. Op deze momenten kan iedereen lekker los gaan en rechtstreeks vanaf de dansvloer gebruikmaken van de photobooth. Tijdens het ‘cocktail’ uurtje is ook een gewilde tijd.

Toch nog vragen?

We hebben geprobeerd om alle veelgestelde vragen te beantwoorden, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag er niet tussen staat.
Whatsapp openen
1
💬 Kunnen we je helpen?
Hoi! 👋
Kunnen we je helpen?