Volg ons op

Antwoord op veelgestelde vragen

Contact opnemen Ontdek onze booth

Algemene vragen

Antwoord op veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Ja, we werken door heel Nederland. Ook werken we in België. Wil je ons verder over de grens boeken? Neem dan contact op.

Mocht een reservering niet door kunnen gaan vanwege (nieuwe) COVID-19 maatregelen dan verplaatsen we gratis de datum. Dit kan zelfs tot de dag van te voren. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Ja, maar de photobooth moet wel overdekt staan en op een verharde ondergrond. I.v.m. fel zonlicht en oververhitting adviseren we het gebruik van een overkapping zoals een tent. Zorg altijd voor een mogelijkheid tot het verplaatsen naar een binnen locatie bij slecht weer.

Uiteraard is onze photobooth langer te huren. Voor het huren van onze photobooth voor meerdere dagen maken we graag een offerte op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nee. Is er een WiFi-netwerk aanwezig, dan maken we graag verbinding om te zorgen voor een snelle verbinding. Mocht dit niet aanwezig zijn, dan beschikken we zelf over een draadloze internetverbinding. Zo kunnen de gemaakte foto’s real-time worden geüpload.

Vooraf aan de boeking hebben we contact over jouw wensen, foto kaders en overige gekozen opties. Daarnaast moet er een aangewezen plek op locatie gekozen worden waar wij de photobooth kunnen opzetten. Zorg voor een minimaal oppervlak van 6m2. Houd ook rekening met een stroompunt dat bereikbaar is met een verlengsnoer van maximaal 10 meter.

Bij al onze pakketten komt een medewerker van 321Klik de photobooth installeren. Voor eventuele technische storingen zijn we 24/7 bereikbaar en kunnen we door onze ligging (Noord-Brabant en Utrecht) overal snel op locatie zijn.

Er dient altijd een aanbetaling voldaan te worden van €65 om de reservering te garanderen. Het resterend bedrag dient 14 dagen voor datum van de reservering betaald te worden. Dit kan via overschrijving of eenvoudig via iDeal in het klantenportaal.

Onze photobooth

Antwoord op veelgestelde vragen over onze photobooth

Onbeperkt is ook echt onbeperkt. Met al onze print pakketten kan er tijdens de huurperiode een onbeperkt aantal prints worden gemaakt.

Ja met onze photobooth kun je ook video’s opnemen. Kies daarvoor als extra optie de microfoon, zodat je ook het geluid opneemt!

Ja dit is mogelijk. Echter voor de beste kwaliteit foto’s en belichting raden wij een afstand aan van maximaal 1 tot 2 meter van de photobooth.

Onze photobooth maakt de mooiste foto’s van 3 tot 4 mensen tegelijk. Een grotere groep mensen betekend meer afstand van de photobooth, wat als resultaat een minder goed belichte foto oplevert.

Alle gemaakte beelden kunnen worden gedeeld via SMS, e-mail of via een QR-code. De SMS en e-mail teksten kunnen naar wens gepersonaliseerd worden.

De gemaakte beelden worden real-time geüpload naar je online foto album. Zo kun je tijdens het evenement alle beelden gelijk bekijken. Het online fotoalbum wordt vooraf of na afloop van het evenement gedeeld met de gasten om zo een leuke digitale herinnering te hebben.

Voor een bruiloft raden we altijd aan om de photobooth te plaatsen na het diner of tijdens het feest. Op deze momenten kan iedereen lekker los gaan en rechtstreeks vanaf de dansvloer gebruikmaken van de photobooth. Tijdens het ‘cocktail’ uurtje is ook een gewilde tijd.

Toch nog vragen?

We hebben geprobeerd om alle veelgestelde vragen te beantwoorden, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag er niet tussen staat.